1. Modellen
 2. Overzicht

GR86 Pure

Coupé

Toyota GT86
Crystal Black Silica (D4S)

Prijs vanaf

66995.0

Standaard motor

2.4l 4 cilinder boxermotor

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Toyota GT86

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

 

Ontdek de GR86 in 360°

 • Design

  Geïnspireerd door de autosport

  De GR86 heeft de beste aerodynamische eigenschappen in zijn klasse, met onder meer luchtinlaten aan de voorzijde, spoilers langs de dorpels en een achterspoiler. Deze componenten werden mede ontwikkeld met de expertise die Toyota opdeed in de autosport.

 • Pure prestaties

  De nieuwe 2,4 liter boxermotor biedt met 173 kW / 234 pk extra vermogen, met bovendien een imposant koppel van 250 Nm.

 • Vertrouwen in elke bocht

  De GR86 is uitgerust met EyeSight Driver Assist technologie, zoals het Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert.

Toon op volledig scherm Sluiten

Acties

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw GR86 te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.