Toyota Corolla Touring Sports Hybrid
Geldig van 21-12-2021 t/m 31-3-2022

Actieperiode loopt van 21-12-2021 t/m 31-03-2022 (Uiterste registratiedatum 30-06-2022) Actie is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Sluiten

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid

Nu tot € 2.500,- voordeel*

Het ultieme rijplezier ontdekken? Stap in ’s werelds bestverkochte auto en maak meteen een duurzamere keuze. Dankzij Toyota’s geavanceerde hybridetechnologie rijdt u tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker². Aan boord van de Corolla Touring Sports geniet u van verrassend veel (bagage)ruimte, een stijlvol interieur en allerlei ‘connected’ features. Tijdelijk krijgt u tot € 2.500,- cadeau in de vorm van éxtra inruilwaarde, gratis accessoires of een brandstofpas*.

De voordelen van hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden, zonder stekker** 
  • Standaard uitgerust met automaat
  • Standaard 5 jaar garantie of tot 200.000 km
  • Inclusief Toyota Homeservice
Nieuwe generatie Corolla Touring Sports
Toyota Hybrid Deal: nú tot € 2.500,- voordeel*

Kiezen voor de Toyota Corolla Touring Sports is aantrekkelijker dan ooit. Want met onze speciale Hybrid Deal loopt uw voordeel tijdelijk op tot wel € 2.500,-. Kies bijvoorbeeld voor gratis accessoires, een gratis brandstofpas of een inruilvoordeel. Vraag vandaag nog online een proefrit op locatie aan of laat vrijblijvend een offerte opmaken.

/
Gratis accessoires tot € 1.750,-
/
Extra inruilvoordeel tot € 2.500,-
/
Gratis brandstofpas tot € 1.500,-

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

NL
KM
Wat kunt u verwachten?
  •   Direct uw inruilwaarde
  •   100% vrijblijvend
  •   Vanuit officiële Toyota dealer
De showroom is tijdelijk gesloten. Ontdek de Toyota Homeservice.

In verband met de lockdown zijn de showrooms helaas tijdelijk gesloten, maar wij kunnen ook op afstand veel voor u betekenen. Zo bieden wij de Toyota Homeservice:
  • Een proefrit op locatie of aan huis
  • Een taxatie op locatie of aan huis
  • De auto wordt bij u thuisbezorgd
Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde Toyota dealer.

Nieuwe generatie Yaris
Rijd met de brandstofpas de eerste kilometers Co2 neutraal

Kiest u voor de brandstofpas, dan zorgen wij er samen met onze partners Travelcard en Clean Advantage voor dat uw Co2 wordt gecompenseerd in lokale projecten. Deze projecten worden bepaald door GreenPrint. Zo investeren zij bijvoorbeeld in bebossing en in de bouw van zonnepaneel- en windmolenparken.

Nieuwe generatie Camry
Waarom kiezen voor hybride elektrisch rijden?

In een Toyota Hybrid rijdt u zuinig, betaalbaar en ontspannen naar elke bestemming. Dat weten inmiddels ruim 120.000 Nederlanders. Een hybride genereert zijn eigen energie. De accu laadt zichzelf op terwijl u rijdt, remt of het gas loslaat. Zo rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker**. Daarbij zorgt de standaard automaat ervoor dat u altijd heerlijk ontspannen rijdt. Tot slot betekent hybride rijden lagere onderhouds- en brandstofkosten én een lagere CO₂-uitstoot

Nieuwe generatie Touring Sports

Veelgestelde vragen

Hoe werken de Hybrid Deals?

Hoe krijg ik de Hybrid Deal?

Plan online een proefrit op locatie of vraag een offerte aan. Stel samen met uw dealer uw favoriete auto samen en geef aan welk voordeel u wenst te ontvangen.

Wanneer ontvang ik de brandstofpas?

De brandstofpas wordt bij u thuisbezorgd door Travelcard. Travelcard zal de brandstofpas verzenden zodra het kenteken van uw nieuwe auto bekend is. Dit is vlak na de aflevering van uw auto.
Travelcard zorgt er ook voor dat u de pincode ontvangt van de brandstofpas.

Waar kan ik tanken met de brandstofpas?

Deze brandstofpas kunt u gebruiken bij meer dan 4.000 tankstations in Nederland. Dit zijn alle deelnemende tankstations.

Disclaimer

* Tot € 2.500,- voordeel is van toepassing op het extra inruilvoordeel.
** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 21-12-2021 t/m 31-03-2022 (Uiterste registratiedatum 30-06-2022) Actie is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Gerelateerde acties