1. Modellen
  2. Hybrid Electric

Intelligent elektrisch

De nieuwe Corolla Touring Sports stoelt op Toyota's ijzersterke reputatie op gebied van innovatieve hybride techniek. Het resultaat is een rijbeleving waarin puur rijplezier samengaat met een ongeëvenaarde efficiency. Zijn hybride aandrijflijn combineert de vrijheid van een benzinemotor met schone en krachtige prestaties van de elektromotor, om zonder enig compromis met zeer lage emissies of zelfs volledig emissievrij te rijden.

Comfortabele controle

Rijplezier staat voorop in de nieuwe Corolla, met een hoogstaand weggedrag dat je elke rit opnieuw vertrouwen geeft. Dankzij een extreem stijve carrosserie is het rijcomfort ongeëvenaard, ongeacht de omstandigheden of aard van je reis.

Het gevoel van controle

De Corolla blinkt uit in dynamiek, wendbaarheid en een bochtengedrag met een neutrale balans. Dat is te danken aan de lichte, directe stuurinrichting en de getunede wielophanging voor en achter. Het resultaat is een intuïtieve connectie tussen de auto en zijn bestuurder. De Corolla reageert direct en neutraal op elke beweging van het stuurwiel, met als resultaat een aangename rijbeleving die altijd vertrouwen geeft. 

Elektrisch rijden zonder zorgen

De vijfde generatie hybride aandrijflijn van de Corolla Touring Sports is onze meest geavanceerde tot nu toe. Hij rijdt niet anders dan een conventionele auto, met de hoogste brandstofefficiency in zijn klasse en lage emissies. Toch hoef je je geen zorgen te maken over de actieradius. Je kunt simpelweg benzine tanken en omdat een hybride Toyota zichzelf tijdens het rijden oplaadt, hoeft je auto nooit aan de stekker om de batterij op te laden.