1. Modellen
 2. Overzicht

Wijzig variant

Corolla Sedan GR-Sport

Sedan

Corolla Sedan - GR-Sport - Sedan
Pure White (040)

Prijs vanaf

37150.0

Standaard motor

1.8 Hybrid

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Corolla Sedan - GR-Sport - Sedan

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Read timed out

Ontdek de Corolla Sedan in 360°

 • Ontwerp

  Opvallend stijlvol

  Het eigentijdse exterieur wordt met opvallende details gecompleteerd. Onder meer met LED-lampen, een in pianozwart uitgevoerde grille, chroomaccenten en 18" bi-tone lichtmetalen velgen. Met de nieuwe Corolla Sedan valt u altijd op.

 • Vertrouwde prestaties

  De nieuwe Corolla Sedan biedt rijplezier dat u niet vergeet. De nieuwe 1.8 Hybrid aandrijflijn is net zo opwindend als efficiënt. Daarbij hoeft uw auto nooit aan de stekker, omdat deze hybride Corolla Sedan in staat is om de batterij tijdens het rijden zelf op te laden. Dit is hybride rijden zoals het bedoeld is.

 • Een auto voor de stad - en verder

  De Toyota Corolla Sedan biedt uitstekend zicht en is uitermate wendbaar; perfecte eigenschappen dus voor ieder stadscentrum. Met een totale lengte van 4,63 meter en een volledige draaicirkel van slechts 10,8 meter verloopt het manoeuvreren in krappe parkeervakken en binnenstraten moeiteloos en veilig.

 • Altijd aan, zelfs als u dat niet bent

  Toyota Safety Sense biedt u gemoedsrust in alle rijomstandigheden. Dankzij extra slimme voorzieningen kunt u nog meer vertrouwen op de Corolla Sedan. En dat geldt ook voor medeweggebruikers. Zo helpt het Pre-collision System overdag fietsers detecteren, alsmede voetgangers in de duisternis.

Toon op volledig scherm Sluiten
Sleep om te draaien Sleep om te draaien

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Corolla Sedan te rijden

Kopen

Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 

Financieren

Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

Brochure
 
Corolla
 
Prijzen en specificaties
 

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.