1. Modellen
  2. Corolla Cross
  3. Goed voor elkaar Inruil

Toyota Corolla Cross Extra inruil

Nú met € 2.000,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 01.02.2024 t/m 30.04.2024
De Toyota Corolla Cross is helemaal klaar voor nu en voor de toekomst. Want dit is de nieuwe generatie SUV voor de nieuwe generatie. Voor iedereen die maximaal wil genieten van een auto met een minimale impact op de wereld om zich heen. Profiteer nu van € 2.000,- extra inruilwaarde* en bereken je inruilwaarde hieronder.
01

Veelzijdig

Comfort, veiligheid en plezier in één gezins-SUV.
02

Hybride motoren

Bespaar op brandstof en CO2
03

10 jaar garantie**

Tot maar liefst 200.000 kilometer

Extra inruilwaarde. Dat is goed voor elkaar!

De Corolla Cross is volledig uitgerust voor de soms onverwachte verrassingen in het leven van een druk gezin. Met zijn uitzonderlijke brandstofefficiency, de veilige wegligging en zijn ruime interieur vol slimme technologie heb je ook als bestuurder alles wat je je maar kunt wensen.

  • Nu tijdelijk € 2.000,- extra inruilwaarde
  • Je rijdt de Corolla Cross al binnen twee maanden
  • 10 jaar garantie**
Bereken je inruilwaarde

Dat is pas echt goed. Voor elkaar.

Extra inruilwaarde is een goede reden om jouw huidige auto in te ruilen voor een Toyota. En daarna blijf je besparen als je voor een hybride Toyota Corolla Cross kiest. De hybride-elektrische motoren van Toyota stoten namelijk minder CO2 uit en verbruiken minder brandstof dan conventionele benzinemotoren. Dat is pas écht goed voor elkaar, want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.
Meer informatie

Goed voor elkaar. Ook met Private Lease.

De Corolla Cross liever leasen voor een vast extra laag maandbedrag? Dat kan!

 

  • Private lease vanaf € 525,- per maand***
  • All-in, je betaalt alleen nog voor de benzine
  • Met Private FlexLease voor maar € 20,- per maand extra, al na één jaar kosteloos opzegbaar
  • Beschermd bij onverwacht ontslag of inkomensverlies
Bereken je maandbedrag

Gerelateerde acties

Selecteer een van onderstaande modellen en ontdek meer.

* Actieperiode loopt van 1 februari t/m 30 april 2024 (uiterste registratiedatum 30 september 2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.

***  Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl
Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.