1. Modellen
  2. Corolla Cross
  3. AWDi Hybride

Rijden met vertrouwen

De krachtige hybride aandrijflijn van de Corolla Cross blinkt uit met indrukwekkend lage verbruikscijfers en de laagste CO₂-emissies in zijn klasse. De Corolla Cross is ook gemaakt voor langere ritten en neemt u onderweg het zware werk uit handen. Zo kunt u zich blijven concentreren op datgene wat belangrijk is.

Ontspannen rijden

De Corolla Cross biedt een ideale balans tussen motorvermogen en praktisch gebruiksgemak. Dat maakt hem tot de perfecte auto om de kinderen naar school te brengen, maar ook voor weekendtrips en zakelijke ritten. Met zijn stabiele en veilige wegligging en opmerkelijke brandstofefficiency geniet het hele gezin van een ontspannen rit, wat uw bestemming ook is. Dankzij de hybride aandrijflijn van de vijfde generatie heeft u zelfs bij de zwaarste weersomstandigheden geen zorgen en bent u verzekerd van dynamische prestaties. Deze efficiënte en praktische SUV is gemaakt voor het gezin.

Maximaal rijcomfort

Dankzij de multilink wielophanging is elke passagier in de Corolla Cross verzekerd van maximale stabiliteit en rijcomfort. Geniet van de voortreffelijke rijeigenschappen en merk hoe oneffenheden in het wegdek soepel worden opgevangen. De grotere bodemvrijheid geeft u een aangenaam hoge zitpositie zodat u altijd een goed overzicht heeft over het verkeer voor u. En of u nu rijdt in druk stadsverkeer of met de kinderen op de achterbank buiten de gebaande paden komt - dankzij de Corolla Cross komt u veilig en ontspannen op uw bestemming aan.

Hoe werkt het?

Onze hybride technologie van de vijfde generatie maakt van de Corolla Cross onze meest geavanceerde hybride tot nu toe. Een hybride werkt op dezelfde wijze als auto's met een conventionele aandrijflijn, maar bieden een uitzonderlijke brandstofefficiency zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw actieradius. U kunt gewoon tanken, en omdat een hybride Toyota zichzelf tijdens het rijden oplaadt, hoeft uw auto nooit aan de stekker om de batterij op te laden. Maar dat is nog niet alles. Uw hybride Toyota beschikt ook over een regeneratief remsysteem, waarmee u tijdens het remmen of uitrollen energie terugwint om de batterij op te laden.