1. Modellen
  2. Overzicht

Camry Premium

Sedan

Camry - Premium - Sedan
Pure White (040)

Prijs vanaf

55695.0

Standaard motor

2.5 Hybrid

Camry Private Lease v.a.*

€ 785,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Camry - Premium - Sedan

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Camry in 360°

  • Ontwerp

    De elegante hybride sedan

    De mix van de elegantie van een premium sedan en extra dynamiek geeft de slanke Toyota Camry een krachtige aanwezigheid op de weg. Het front is opnieuw vormgegeven voor maximale visuele impact – zowel de bovenste als de onderste grille is van een nieuw ontwerp. De spijlen in de onderste grille lopen verder door in de zijkant, zodat de Camry breder en dynamischer oogt.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Camry te rijden

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.