1. Modellen
  2. Inruileffect

Het Inruileffect van de Toyota C-HR

Nú met extra inruilvoordeel van € 1.500,-

*Geldig vanaf 15.06.2023 t/m 31.08.2023
Compact, sportief, veelzijdig. De Toyota C-HR biedt voor ieder wat wils. Met z’n innovatieve hybride motor rijdt hij tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker. En overstappen naar onze stoere crossover is nu aantrekkelijker dan ooit. Want je profiteert tijdelijk van maar liefst € 1.500, - éxtra inruilwaarde* en slechts 2 maanden levertijd. Dankzij het Toyota Inruileffect!

Laag verbruik

Rijdt tot 50% van de tijd elektrisch

Uitstekende rijeigenschappen

Dankzij het lage zwaartepunt

Snelle levertijd

Binnen 2 maanden rijden

Extra inruileffect op de Toyota C-HR

Er zijn heel veel redenen om juist nu te kiezen voor deze stoere, compacte én complete crossover

  • Bespaar 33% op CO2-uitstoot **
  • Bespaar ruim 28% op brandstofverbruik**
  • De Toyota C-HR rijd je al binnen 2 maanden
  • Tijdelijk € 1.500, - extra inruilwaarde*

Private lease

De Toyota C-HR liever leasen voor een vast, extra laag maandbedrag? Dat kan!

  • Private Lease al vanaf € 445,- per maand***
  • Alles is inbegrepen, je betaalt alleen nog de benzine
  • Met Private FlexLease is het contract al na een jaar maandelijks opzegbaar
  • Beschermd bij onverwacht ontslag of inkomensverlies

 

Bereken maandbedrag

Toyota Betaalplan

Heeft u de perfecte Toyota gevonden, maar niet het geld om deze in één keer te betalen? Dan biedt het Toyota Betaalplan uitkomst. Daarmee kunt u uw nieuwe Toyota óf occasion financieren voor een vast maandbedrag met een vaste looptijd en een vaste rente.
Bekijk de mogelijkheden

Gerelateerde acties

Is de Toyota C-HR niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan één van onze alternatieven met extra inruilvoordeel én korte levertijd!

* Actieperiode loopt van 15 juni t/m 30 september (uiterste registratiedatum 31 december 2023). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. 2 maanden levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

** De vergelijking is gebaseerd op basis van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door JATO Dynamics BV (2023). Hierin worden de uitstoot- en verbruikscijfers van een Toyota Hybrid vergeleken met de gemiddeldes uit het desbetreffende segment van voertuigen met een conventionele benzinemotor. In de berekening bedraagt de brandstofprijs € 1,982. (www.unitedconsumers.com, peildatum 14-06-2023). Het jaarkilometrage bedraagt 10.500 (CBS, 2021).

*** Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe en gebruikte auto's, maar ook een garantie tot 10 jaar (max. 300.000 km) op de EV-tractiebatterij van batterij-elektrische modellen. Om aanspraak te maken op deze garanties, dient het onderhoud te worden uitgevoerd door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.