1. Modellen
  2. Prestaties

Puur elektrisch rijplezier

De bZ4X staat garant voor puur, onversneden rijplezier. Met de batterij onder de vloer is het zwaartepunt laag, terwijl de uitgekiende All-Wheel Drive zorgt voor extra stabiliteit en uitzonderlijke, gecontroleerde rijeigenschappen. Met zijn integrale rijbeleving overtreft de bZ4X al uw verwachtingen, ongeacht de rijomstandigheden.

Elk terrein. Altijd presteren.

De nieuw ontwikkelde X-MODE All-Wheel Drive levert betere prestaties en draagt bij aan de veiligheid. Zo bent u in de bZ4X verzekerd van zeer stabiele rijeigenschappen op elke ondergrond.

Dankzij X-MODE rekent u moeiteloos af met elk terrein.

Superieure rijeigenschappen

De bZ4X onderscheidt zich met een lichtvoetig weggedrag en een dynamische respons. Batterij-elektrisch rijplezier zoals u dat nog niet eerder zag. Dankzij een laag zwaartepunt en een hoge torsiestijfheid levert hij in elk opzicht voortreffelijke prestaties. Door tijdens het rijden zoveel mogelijk gebruik te maken van één pedaal, kunt u met alleen het gaspedaal de auto laten accelereren én afremmen, wat de efficiency ten goede komt.

Efficiënt warmtemanagement

Het revolutionaire verwarmingssysteem van de bZ4X blinkt uit in efficiency en een sterk verlaagd energieverbruik. Het systeem maakt gebruik van een zeer efficiënte warmtepomp die met een laag opgenomen vermogen bijdraagt aan een superieure actieradius. De warmtepomp absorbeert warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze in de winter om de auto te verwarmen. Zo kunt u ook bij extreme temperaturen beschikken over verwarming en airconditioning en gaat er aanzienlijk minder energie verloren dan met een standaard airconditioning.

Batterij efficiency

Toyota kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring met elektrische mobiliteit en batterijtechnologie. Vanuit deze ervaring ontwikkelden we voor de bZ4X een nieuwe lithium-ion-batterij die toonaangevend is op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarbij bent u er met Toyota Battery Care van verzekerd dat de batterij na tien jaar gebruik of één miljoen afgelegde kilometers* nog altijd 70 procent van zijn oorspronkelijke capaciteit behoudt.

'* Onder voorbehoud van jaarlijkse controlebeurten bij de Toyota dealer.