Maak kennis met de nieuwe Toyota bZ4X

Maak kennis met de nieuwe Toyota bZ4X

De batterij-elektrische Toyota bZ4X is innovatief, efficiënt en heeft een dynamisch en stijlvol SUV-design. Hij is bovendien robuust en met zijn uitstekende vierwielaandrijving en grote actieradius brengt de Toyota bZ4X u overal naartoe. Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV.

/
Uitzonderlijke prestaties

Uitzonderlijke prestaties

Geniet van uitzonderlijke prestaties zonder emissie. De Toyota bZ4X heeft een responsieve besturing en biedt op ieder moment acceleratie en koppel. In combinatie met de vierwielaandrijving zorgt dat voor een optimale rijbeleving.

Klaar voor iedere reis

Klaar voor iedere reis

AWD XMODE zorgt voor betere prestaties en extra veiligheid op iedere ondergrond. Wat het avontuur ook is en wat de weersomstandigheden ook zijn, de Toyota bZ4X is er klaar voor.

Geweldige batterijprestaties

Geweldige batterijprestaties

Dankzij de meer dan 25 jaar lange ervaring van Toyota met batterijtechnologie, heeft de Toyota bZ4X een actieradius van meer dan 450 km op een volle lading. Met de geïntegreerde zonnepanelen op het dak komt hij nog verder.

Betrouwbare veiligheid

Betrouwbare veiligheid

De Toyota bZ4X is natuurlijk uitgerust met tal van veiligheidsvoorzieningen. Waar de reis ook heen gaat, in de stad of daarbuiten, aan uw veiligheid is gedacht. De nieuwste Toyota Safety Sense technologie omvat ook zaken als Driver Emergency Stop Assist (DESA) en Over-the-Air-updates (OTA).

Intelligente, verbonden cockpit

Intelligente, verbonden cockpit

Via een extra groot 12-inch touchscreen, geavanceerde stemherkenning en naadloze smartphone-integratie is Toyota Smart Connect bijzonder snel en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de Over-the-Air-updates geniet u bovendien van optimale actualiteit. Via de MyT App op de smartphone kunt u de batterijstatus controleren, een laadsessie inplannen, routegegevens bekijken of op afstand functies bedienen.

Unieke stijl en uitstraling

Unieke stijl en uitstraling

De Toyota bZ4X combineert de geavanceerde looks van een elektrische auto met een zelfverzekerd SUV-design. Het resultaat is een innovatieve elektrische auto die onder alle omstandigheden tot zijn recht komt en de aandacht op zich vestigt.

Ruim en luchtig interieur

Ruim en luchtig interieur

Voor een optimale rijbeleving voor zowel de bestuurder als de andere inzittenden, biedt de Toyota bZ4X comfort voor iedereen. Het verfijnde interieur voorziet alle inzittenden van de meeste beenruimte van zijn klasse, superieur rijcomfort en een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel.

Lees meer

Elektrisch rijden zonder opladen, met Toyota Hybrid Elektrisch rijden zonder opladen, met Toyota Hybrid Voordeliger in aanschaf en verbruik: met Toyota Hybrid elektrisch rijden zonder stoppen bij een laadpaal Hybride rijden is momenteel de beste keuze Hybride rijden is momenteel de beste keuze Hybride aandrijving is een duurzame en op dit moment vooral ook financieel de slimste keuze. Al meer dan 175.000 hybride auto’s in Nederland Al meer dan 175.000 hybride auto’s in Nederland Vraag naar hybrides groeit sterk; bijna 90% van hybrides in Nederland is een Toyota Eerste indrukken nieuwe Toyota Yaris Cross Eerste indrukken nieuwe Toyota Yaris Cross Eerste indruk Toyota Yaris Cross: de perfecte, compromisloze SUV