1. Modellen
  2. Design

Unieke styling en uitstraling

De Toyota bZ4X combineert de elegante en eigentijdse looks van een elektrische auto met het robuuste design van een SUV. Het resultaat is een innovatieve elektrische auto die op elke ondergronden uitstekende prestaties levert en overal in het oog springt.

Opvallend urban design. Opvallende SUV prestaties

De bZ4X heeft een uniek voorkomen met een eigentijds urban design, en prestaties waarmee u klaar bent voor spontane avonturen. Met de strakke, geavanceerde aerodynamische eigenschappen van een BEV en de robuuste kracht van een SUV overtreft de bZ4X elke verwachting.

  • De sterke uitstraling van de auto wordt onderstreept door zijn robuuste vormen en slanke koplampen.
  • De geprononceerde zwarte wielranden versterken het gestrekte silhouet met zijn lange wielbasis en zijn medebepalend voor de looks van een eigenzinnige SUV.
  • Door een vermindering van de luchtweerstand draagt de lage daklijn bij aan de uitzonderlijke aerodynamische eigenschappen en soepel rijcomfort.

Klaar voor elke rit

  • Panoramadak

    Een panoramadak maakt het exterieur stijlvoller en zorgt in het interieur voor een lichte en ruimtelijke ambiance. Met de elektrisch bedienbare zonwering voorkomt u hinderlijke lichtinval en stralingswarmte van direct zonlicht.