1. Modellen
  2. Accessoires

Toyota Aygo X

Kies uit de beste accessoires

*Geldig vanaf 28.07.2022 tot 01.09.2022
Wil je jouw Aygo X helemaal eigen maken? Hieronder vind je aantrekkelijke accessoires voor jouw auto. Welke past bij jou? Ga je voor bescherming, veiligheid, design of vakantie en vrije tijd? Maak jouw Aygo X persoonlijk!

Bescherming

Je wilt jouw Toyota graag mooi houden. Bescherm hem dan tegen vuil, zand en modder met de kunststof laadvloerbescherming voor in de kofferbak (vanaf € 74,-). Of met een rubberen mattenset tegen modder en vuil van vieze schoenen (vanaf € 116,-). De dorpelfilm, een speciale laag op de dorpels, ziet er stijlvol uit in het interieur en beschermt de lak op de dorpels tegen krassen (vanaf €199,-). En met de stootlijsten heb je een elegante oplossing om de zijkanten van jouw Aygo X te behoeden voor kleine parkeerschades (vanaf € 191,-).
Ja, ik heb interesse

Veiligheid

Laat jij niets aan het toeval over als het om jouw veiligheid gaat en die van anderen? Dan ken je als geen ander het belang van de juiste veiligheidsuitrusting in jouw Aygo X.

Het calamiteitenpakket is een complete hulpset bij pech en een ongeval. Inclusief een gevarendriehoek, 2 veiligheidshesjes, veiligheidshamer en een verbandtas. De eerste 2 items zijn in veel Europese landen verplicht.

Vanaf € 65,-

Ja, ik heb interesse

Design

Je houdt van toffe nieuwe trends en hebt de nieuwste gadgets. Dan wil je ongetwijfeld dat jouw Aygo X net zo stijlvol is als jijzelf!

 

 

 

Geef zowel de voorzijde als de achterzijde en zijkanten van je nieuwe Aygo X een extra luxe uitstraling met deze chromen ornamenten. Kijk hem shinen! Deze zijn voor de zijkant niet beschikbaar voor de Aygo X Envy, Limited en Premium. Vanafprijzen: voorzijde € 199,- achterzijde € 197,- en zijkant € 403,- Kies je voor alle drie dan betaal je € 795,-

 

 

 

Ja, ik heb interesse

Vakantie en vrije tijd

Ga jij in je vrije tijd vaak op pad? Ontdek je graag nieuwe steden en ben je graag buiten? Dan is een praktische auto die aansluit op jouw energieke levensstijl een absolute must. Met de fietsendragerbeugel kun je een fietsendrager monteren op jouw Aygo X (vanaf € 877,-) Een opklapbare fietsendrager voor 2 fietsen is ideaal, want die neemt niet veel ruimte in beslag (vanaf € 548,-) Ze zijn ook samen verkrijgbaar vanaf € 1.295,-
Ja, ik heb interesse
Interesse in een van deze accessoires? Vul dan het formulier in, kies jouw accessoires en de Toyota dealer neemt contact met je op.