Prius Private Lease

Private Lease een nieuwe Prius vanaf € 479,- per maand.*

De nieuwe Prius koppelt een innovatief design aan een uitzonderlijke efficiency, hoogstaande technologie en kwaliteit. Private Lease de Prius vanaf € 479,- per maand, dit is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine. Let's go!

Waarom een Prius met Private Lease?

 • Rijden in een nieuwe Toyota C-HR zonder borg of aanbetaling 
 • Uw Toyota naar persoonlijke smaak samenstellen 
 • Gemak: uw Toyota dealer als aanspreekpunt voor onderhoud en reparatie 
 • Zekerheid: geen onverwachte kosten en geen financiële verrassingen achteraf 
/

Inclusief alles, behalve brandstof

wegenbelasting
Wegenbelasting
Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting
verzekering
Verzekering
Uw Toyota is volledig verzekerd: WA-verzekering met cascodekking
onderhoud en reparatie
Onderhoud & Reparatie
Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan uw auto
afleverkosten
Afleverkosten
U betaalt geen extra kosten voor het afleveren van uw Toyota
24-uurs pechhulp
24-uurs pechhulp
U kunt rekenen op pechhulp in Europa
vervangend vervoer
Vervangend vervoer
Bij werkzaamheden langer dan één werkdag
bandenservice
Bandenservice
Vervanging van versleten banden

De Prius: State-of-the-art technologie

Als eerste in serie geproduceerde hybride was de oorspronkelijke Prius bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. De nieuwe Prius markeert opnieuw een grote stap voorwaarts qua design en technologie. De auto is dynamischer, zuiniger en stiller dan ooit. Daarmee geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan de hybride rijervaring.

Behalve stijlvol is de Toyota Prius ook uitzonderlijk veilig. Hij beschikt standaard over Toyota Safety Sense, met actieve en passieve hulpsystemen als het Pre-Collision System (met Pedestrian Detection), Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert met Steering Control, Automatic High Beam en Road Sign Assist.


Kies direct uw Prius

/
Bekijk ook de Toyota C-HR met Private Lease

Laat u verleiden door de C-HR: de stoere en strak gelijnde 5-deurs cross-over van Toyota. Compromisloos en dynamisch, zodat elke rit een avontuur wordt. Private Lease de C-HR vanaf € 379,- per maand, dit is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. Je betaalt alleen nog de benzine. U betaalt alleen nog de benzine. En met Private FlexLease is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Let's go!

Veelgestelde vragen

1. Wat is Toyota Private FlexLease?

Toyota Private FlexLease biedt u naast alle voordelen van Private Lease ook de mogelijkheid om uw auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Met Private FlexLease wordt uw contract na 1 jaar maandelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten. De opzegging dient 1 maand van tevoren schriftelijk gemeld te worden aan Toyota Financial Services.

2. Welke gegevens heeft Toyota Financial Services nodig om Toyota Private Lease aan te vragen?

Om een Toyota Private leasecontract af te sluiten hebben wij altijd de volgende gegevens van u nodig:
 • Naam
 • Adres
 • Woonplaats
 • E-mailadres
 • Offerte van de auto, inclusief accessoires
 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud)
 • Kopie geldig legitimatiebewijs (voor- en achterkant)
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten
 • Inzicht in uw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering)
 • Kopie polis overzicht waar de schadevrije jaren op vermeld staan

3. Wordt Toyota Private Lease gemeld bij het Bureau Krediet Registratie?

Wij registreren een gedeelte van het private-leasebedrag bij het BKR. Er wordt 65% van de totale termijnen geregistreerd.

Een voorbeeld:
Uw termijnbedrag is € 250,- en u heeft looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt u dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt dan een bedrag geregistreerd gelijk aan 65 procent van € 12.000,- = € 7.800,-.

Private-leasecontracten worden bij het BKR geregistreerd om particulieren te beschermen tegen te hoge financiële lasten. Toyota Financial Services bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Zo heeft u de garantie dat u altijd de maandelijkse kosten kunt betalen.

4. Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, u kunt uw auto inruilen. U kunt de waarde van uw auto uitgekeerd krijgen maar u kunt ook het bedrag gebruiken als vooruitbetaling. Hierdoor wordt uw maandbedrag lager. U kunt maximaal 25% van de waarde gebruiken voor de vooruitbetaling.

5. Krijg ik korting met mijn schadevrije jaren?

Ja, aantoonbare schadevrije jaren leveren u korting op. In onze private-leasecalculator kunt u aangeven hoeveel schadevrije jaren uw heeft. Op basis van uw invoer verandert het private-leasemaandtarief. Indien u gebruikt maakt van uw schadevrije jaren dienen wij het bewijs hiervoor voor opmaak contract te ontvangen.

6. Waar kan ik naar toe voor onderhoud en of reparatie?

U kunt voor zaken als onderhoud en reparatie terecht bij iedere officiële Toyota dealer in Nederland.

7. Kan ik aan het einde van het contract de auto overnemen?

Ja, dat kan tot maximaal 2 maanden voor de overnamedatum. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar wagenparkbeheer@toyotafs.nl om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
 • Het kenteken
 • De gewenste overnamedatum
 • De kilometerstand op de gewenste overnamedatum.
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met uw Toyota dealer.

8. Wanneer wordt er aanspraak gemaakt op mijn eigen risico?

U betaalt eigen risico als de schade niet te verhalen is op de tegenpartij. Als de schade is veroorzaakt door een tegenpartij dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en wordt uw eigen risico niet aangesproken. Het eigen risico per schadegebeurtenis is bij cascoschade € 300,- en bij ruitschade € 90,- Dit blijft de gehele looptijd hetzelfde bedrag.

9. Wat gebeurt er met het contract als ik kom te overlijden?

Bij overlijden zullen wij zorgen dat zaken snel en simpel worden afgehandeld, voor u een zorg minder. De nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen. Als het contract ook op naam van een partner staat, kan deze in de auto blijven rijden. Uiteraard kijken we samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de auto niet meer financieel haalbaar is dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

10. Wat gebeurt er als ik inkomen verlies, bijvoorbeeld omdat ik werkeloos word, arbeidsongeschikt raak of ga scheiden?

Bij verlies van inkomen kunt u in de volgende gevallen kosteloos het contract opzeggen:
 • Gedwongen ontslag, niet uw eigen schuld (op staande voet) is
 • 80% of meer arbeidsongeschiktheid
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
Hierbij gelden de volgende voorwaarden:
 • U moet aantonen dat het geval zich heeft voorgedaan.
 • U moet aantonen dat u daardoor de leasetermijnen niet meer kunt betalen. Dit gebeurt door middel van een nieuwe inkomsten/lastenberekening.
 • U heeft altijd aan alle verplichtingen uit deze overeenkomst voldaan.
Een beëindiging gaat altijd in op de laatste dag van de maand. U betaalt alleen extra kosten als u meer kilometers heeft gereden dan is afgesproken. Als de auto schade heeft die niet gemeld is kunnen wij het eigen risico en een eigen bedrage aan u doorbelasten.

11. Is het mogelijk om tussentijds mijn Toyota Private Lease contract op te zeggen?

Ja, dat kan. Bij voortijdige beëindiging tijdens het eerste jaar dient u alle termijnen (12) van dat jaar te voldoen, alsmede 40 procent van de resterende termijnen van het totale contract.

Een voorbeeld:
Uw contract heeft een looptijd 48 maanden en het maandbedrag bedraagt € 250,-.Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. U betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- + (40 % van € 9.000,- = € 3.600,-). Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-. Indien na het eerste jaar het contract voortijdig wordt beëindigd, betaalt u een vast percentage van 40 procent van de resterende termijnen van het totale contract.

De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van uw private-leasecontract na het eerste jaar kan op twee wijzen berekend worden:

Berekeningswijze 1:
De opzeggingsvergoeding is een vast percentage van 40 procent van de resterende termijnen die u zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

Berekeningswijze 2:
De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale termijnen die u heeft betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging én de totale – hogere – termijnen die u tot dat moment had moeten betalen als u direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die u dient te betalen.

Uiteraard betaalt u altijd via de manier met de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van uw leaseauto wordt het private-leasecontract ontbonden.

Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij u dat verder duidelijk.

Een rekenvoorbeeld:
Uw maandtermijn bedraagt € 200,-. De overeengekomen leaseperiode is 36 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25ste maand.

Berekeningswijze 1:
Zonder de opzegging zou u aan termijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

Berekeningswijze 2:
Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van uw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat u heeft betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt € 50,- x de verstreken looptijd van 24 maanden = € 1.200,-.

In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op Berekeningswijze 1, € 960,-, het laagst. Dit bedrag betaalt u ons. Wij ontbinden het contract zodra u de auto heeft ingeleverd.

Toyota Private FlexLease: na 1 jaar maandelijks opgezegbaar
Bent u op zoek naar een private-leasecontract met meer flexibiliteit? Denk dan eens aan Toyota Private FlexLease. Toyota Private FlexLease biedt u naast alle voordelen van Private Lease ook de mogelijkheid om uw auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Met Private FlexLease wordt uw contract na 1 jaar maandelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten. De opzegging dient 2 maanden van tevoren schriftelijk gemeld te worden aan Toyota Financial Services.

12. Heeft Toyota Financial Services ook het Keurmerk Private Lease?

Toyota Financial Services beschikt vanaf 1 oktober 2017 over het Keurmerk Private Lease. U kunt op de site van Keurmerk Private Lease dit controleren. Op deze site staan alle aangesloten Lease Maatschappijen. https://www.keurmerkprivatelease.nl/home

13. Hoe kom ik met jullie in contact?

U kunt contact opnemen met de Toyota dealer bij u in de buurt of met Toyota Financial Services. Toyota Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0347 – 367 955. U kunt uw vragen ook via ons contactformulier stellen.

14. Hoe kan ik een klacht doorgeven?

Toyota Financial Services naar een financiële dienstverlening van hoge kwaliteit. Daarom horen wij het graag als u niet tevreden bent. Uw reactie geeft ons de mogelijkheid om onze financiële diensten en producten te verbeteren. Klachten hierover kunt u mailen naar klachten@toyotafs.nl. Ons uitgangspunt is dat u binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij u daar tijdig over.

Heeft u een klacht over uw Toyota? Neem dan contact op met uw dealer.

Bent u van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan uw klacht, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. U kunt uw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Keurmerk Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

Geschillencommissie Keurmerk Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag
www.keurmerkprivatelease.nl

U kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

15. Ik heb de gevraagde documenten opgestuurd, wanneer kan ik mijn contract ontvangen.

Zodra wij de documenten ontvangen hebben worden deze door ons gecontroleerd en alles goed is streven wij ernaar om u deze zo snel mogelijk toe te sturen. Indien het erg druk is moet u rekening houden met maximaal 5 werkdagen.

16. Ik heb de eerste factuur ontvangen hoe kan het dat dit bedrag hoger is dan het afgesproken termijnbedrag?

De eerste factuur is de startfactuur. Het bedrag is op de volgende wijze tot stand gekomen. Op het moment dat u in de auto bent gaan rijden gaat het leasecontract in. U betaalt vanaf die datum tot aan het eind van die maand. Omdat u een leasecontract altijd vooruit wordt betaald wordt ook het bedrag van de daaropvolgende maand geïncasseerd.
Voorbeeld: U haalt de auto de 25e januari op. U betaalt die maand een deel van het termijnbedrag, van 25 tot en met 31 januari, tevens betaalt u de maand februari.

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

* Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, incl. max. bonus/malus (12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte

• De actie ’30 dagen op proef’ is alleen van toepassing op de AYGO 2018 en Yaris MY18 en MY19 en wordt aangeboden door Toyota. Voor deze actie gelden aparte voorwaarden. • Geldig vanaf 1 augustus 2018 • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.