Zijn waterstofauto’s duur in aanschaf?

Toyota legt uit
Een betaalbare waterstofsamenleving

De aanschafprijs van waterstofauto’s is goed vergelijkbaar met die van andere auto’s. Een waterstofauto rijden is wel goedkoper dan een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Het klopt dat een elektrische auto iets voordeliger rijdt dan een waterstofauto. Het grote voordeel is echter dat je waterstof veel sneller tankt en de actieradius veel groter is. Bovendien zijn bepaalde kosten voor waterstofauto’s wel degelijk lager.

Wil je nog meer weten over de aanschaf en kosten van een waterstofauto? Of ben je nieuwsgierig naar de voor- en nadelen van de Toyota Mirai? Lees dan hier verder.

Lees meer over Toyota Hybrid

GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto