Wat is de levensduur van waterstofbrandstofcellen voor auto’s?

Toyota legt uit
Energie met een grote toekomst

Een waterstofauto wordt aangedreven door een brandstofcel. Maar hoe lang gaat zo’n waterstofbrandstofcel mee? De brandstofcel van de Toyota Mirai is het resultaat van tientallen jaren ontwikkeling en onderzoek. Met de innovatieve Fuel Cell-technologie heeft Toyota de waterstofbrandstofcel compacter, efficiënter en veiliger gemaakt. Hierdoor gaat de brandstofcel van de Toyota Mirai even lang mee als de auto zelf. Bovendien heeft hij vijf jaar of tot 200.000 kilometer garantie, En mocht je waterstofauto aan eind van zijn levensduur zijn, dan heeft Toyota een innameplan voor de brandstofcelstapel.

Vraag je je nog steeds af hoe lang de brandstofcellen van je waterstofauto meegaan? Lee hier alles over waterstof als brandstof en hoe de Toyota Mirai werkt.

Lees meer over Toyota Hybrid

GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto