Wat is de actieradius van een plug-in hybride auto?

Toyota legt uit
Met gemoedsrust naar jouw bestemming

Dankzij de beste brandstofefficiency in hun klasse is het bereik van een plug-in hybride auto van Toyota vergelijkbaar met dat benzine- of dieselauto's. Over de actieradius van je plug-in hybride auto hoef je je dus geen zorgen te maken. Een Toyota Plug-in Hybrid kan na één keer laden tot wel 75 kilometer rijden op het accupakket. Als het accupakket leeg raakt, is dat geen probleem. Een plug-in hybride, zoals de Toyota RAV4 PHEV schakelt dan namelijk automatisch over naar brandstof. Met het plug-in hybride systeem van Toyota, kun je dus moeiteloos en comfortabel lange afstanden rijden.

Vraag je je nog altijd af wat de actieradius van een plug-in hybride auto is? Lees hieronder de antwoorden op andere veelgestelde vragen over hybrides en vind de Toyota Plug-in Hybrid die het best bij je past.

Lees meer over Toyota Hybrid

GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto