Wat is de actieradius van een batterij elektrische auto?

Toyota legt uit
Altijd voldoende energie

Bij rijden in een batterij elektrische auto is de actieradius een belangrijk aandachtspunt. Je wilt immers weten hoe ver je kunt rijden. Het accupakket speelt hierbij een sleutelrol. In het accupakket wordt de elektriciteit opgeslagen die nodig is om te kunnen rijden. Tijdens het rijden wordt deze energie gebruikt om de elektromotoren aan te drijven. Om voldoende actieradius te hebben, moet je dus altijd zorgen dat je batterij elektrisch auto genoeg opgeladen is.

Wil je meer weten over een batterij elektrische auto? Lees hieronder de antwoorden op andere veelgestelde vragen en ontdek alles over de batterij elektrische auto’s van Toyota.

Lees meer over Toyota Hybrid

Update Bart, Annelouc en Ted Update Bart, Annelouc en Ted 500 km wandelen en minimalistisch leven GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies?