Hoe laad je een waterstofauto op?

Toyota legt uit
Niet stekkeren. Gewoon tanken

Een pluspunt van een waterstofauto is juist dat je die niet hoeft op te laden. Je tankt gewoon waterstof bij een tankstation. Dat is niet anders dan het volgooien van een benzine- of dieselauto. Binnen drie tot vijf minuten is je tank vol en kan je weer op pad. En dat kan op steeds meer plekken. Het netwerk van waterstoftankstations in Nederland en Europa breidt snel uit. En met de Toyota Tankservice hoef je zelf niet eens te tanken. Met dit abonnement word je Toyota Mirai vol getankt terwijl jij thuis of op kantoor bent.

Vraag je je nog steeds af hoe je waterstof tankt? Bekijk in de video hoe het werkt. Kijk dan ook meteen of de Toyota Mirai bij jou past.

Lees meer over Toyota Hybrid

GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto