Hoe laad ik een batterij elektrische auto op?

Toyota legt uit
Verrassend snel en gemakkelijk

Een batterij elektrische auto heeft ook een energiebron nodig. Geen benzine of diesel, maar elektriciteit. In plaats van tanken, moet je dus stekkeren. Dat kun je doen via een normaal stopcontact thuis op of kantoor. Gebruik hiervoor een speciale muuroplader van Toyota en je accupakket is al in vijf uur opgeladen. Als je onderweg wilt laden, is een snellader een ideale oplossing. In de meeste gevallen ben je dan binnen een half uur weer opgeladen op pad.

Vraag je je nog steeds af hoe je een batterij elektrische auto moet stekkeren? Lees hieronder de antwoorden op andere veelgestelde vragen en ontdek alles over de batterij elektrische auto’s van Toyota.

Lees meer over Toyota Hybrid

GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux GAZOO Racing uitvoering van Toyota Hilux Prestaties van Toyota in de Dakar Rally dienen als inspiratie voor de Hilux in GAZOO Racing trim Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto