De nieuwe generatie hybrid

Tijdelijk tot € 3.000,- voordeel

Als hybride-pionier werkt Toyota al sinds 1970 aan de perfectionering van de technologie. En met succes. Met de nieuwe generatie Toyota Hybrid kiest u voor duurzamer op weg, zonder in te leveren aan kracht, comfort en rijplezier. Want elke hybride is standaard uitgerust met automaat, heeft een laag verbruik en lage onderhoudskosten. Stap in de Toyota Hybrid die bij u past en profiteer tijdelijk van een voordeel tot € 3.000,-!*

De voordelen van hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden, zonder stekker* 
  • Laag in brandstofverbruik 
  • Standaard voorzien van automaat 
  • Lage onderhoudskosten
Nieuwe generatie Yaris
Let’s move forward

Bij Toyota geloven we in vooruitgang. Alleen door altijd vooruit te gaan, haal je het maximale uit het leven. En kun je oude problemen oplossen met nieuwe ideeën. Zo werken we al sinds onze oprichting aan betere mobiliteit voor iedereen. Die visie begon ooit met de Prius, nu bieden we een complete range aan betaalbare hybrides. Dat is de kracht van vooruitgang. En die brengt ons en de volgende generaties verder. Lees meer over onze missie: Let’s move forward.

Nieuwe generatie Yaris
Disclaimer

* Actieperiode loopt van 01-09-2021 t/m 31-12-2021 (Uiterste registratiedatum 31-03-2022). Tot € 3.000,- inruilvoordeel van toepassing op de Toyota C-HR. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.