Plan uw eropuit- én aircocheck

Nu voor maar € 37,50!

We kunnen er weer op uit! Waarschijnlijk heeft uw Toyota de laatste tijd veel stilgestaan. Geef hem daarom nu wat extra aandacht. Voor € 24,95 controleren we alle cruciale punten, zoals de accu, vloeistoffen en bandenspanning. Of laat voor € 19,95 uw airco checken, zo houdt u deze zomer het hoofd koel. Voor de eropuit- en aircocheck betaalt u slechts € 37,50. Maak hieronder snel een afspraak.

Plan nu uw afspraak
Maak eenvoudig een afspraak bij uw Toyota dealer naar voorkeur.
  1. Zoek op locatie of dealernaam.
  2. Kies uw dealer.
  3. Vul uw kenteken en kilometerstand in.
  4. Kies hierna voor het afspraaktype ‘overig’.
  5. Daarna selecteert u de actie: eropuit- en aircocheck of 1 van de 2 opties.
/
Eropuit check: zorgeloos op weg

Veel auto’s hebben de laatste maanden veel stilgestaan, die van u wellicht ook. Tijdens de eropuit check controleren we uw Toyota op alle cruciale punten, waaronder de accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en het koelsysteem (inclusief radiateur). Zorgeloos eropuit gaan begint immers met een goede voorbereiding. De eropuit check kost u slechts € 24,95. Plan dus vandaag nog een afspraak.

Aircocheck: blijf de hele zomer fris

Een goed werkende airco zorgt voor frisse lucht in uw auto. En dat is wel zo prettig als u op pad gaat. Tijdens de aircocheck controleren we het ventilatie- én aircosysteem. De airco zorgt ervoor dat de aanwezige lucht vrij blijft van bacteriën, micro-organismen en schimmels. Geniet met de aircocheck de hele zomer van frisse, schone lucht in uw auto. Nu voor slechts € 19,95

Controle 4 belangrijkste punten:
  • Kwaliteit van het interieurfilter 
  • Conditie van condensor 
  • Conditie van de aandrijfriem aircopomp 
  • Functioneren van de airco
/
Airco Reinigen

Naast een check kunt u uw airco ook door ons laten reinigen. Het reinigen van uw airco kan al vanaf € 39,- Met een aircoreiniging verwijderen we bacteriën, micro-organismen en schimmels uit het systeem. Met de airco well fresh-up wordt de interieurfilter schoongemaakt en bij de airco well total worden ook de verdamper en filteromgeving uitgebreid gereinigd. Vraag uw Toyota dealer naar de verschillende mogelijkheden.

/

Lees meer

Werkplaatsafspraak maken Werkplaatsafspraak maken Voor onderhoud, APK of reparatie kunt u bij uw Toyota dealer eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Toyota Service Plan Toyota Service Plan Rij en geniet van uw Toyota in topconditie; nu en in de toekomst met ons kwaliteitsonderhoud. Regel met het Toyota Service Plan in één keer voordelig het onderhoud en de services van uw auto voor de komende jaren. Toyota Pechhulp Toyota Pechhulp Laat u uw Toyota onderhouden bij de Toyota dealer volgens fabrieksvoorschrift? Kiest u daarbij voor een Standaard of Compleet onderhoudspakket? Dan is de Toyota Pechhulp daarbij inbegrepen. Zekerheid onderweg! Onderhoud aan uw Toyota Onderhoud aan uw Toyota Uw Toyota dealer hanteert voordelige adviesprijzen voor onderhoud. Bekijk hier wat een onderhoudsbeurt voor úw Toyota kost.