Toyota streeft altijd naar ‘beter’:

Betere mobiliteit in een betere wereld

Toyota streeft altijd naar beter. Of zoals we zeggen: Ever Better Mobility for All. Betere mobiliteit voor iedereen dus. En daar horen de beste auto’s bij, maar ook zeker de vermindering van de impact op het milieu. Dat onze auto’s alsmaar beter worden terwijl we onze impact op het milieu verminderen, benadrukken onderstaande erkenningen van gerenommeerde partijen zoals de Consumentenbond, ANWB en JATO.

Toyota het betrouwbaarst

Consumentenbond

Toyota heeft van de Consumentenbond het predicaat ‘meest betrouwbaar 2019’ ontvangen. De Consumentenbond deed onderzoek naar 150 verschillende automodellen. En wat blijkt? In de top 10 van betrouwbaarste auto’s staan maar liefst 5 Toyota modellen! De Toyota AYGO staat als nieuwe Toyota het hoogst genoteerd, namelijk op de eerste plaats. Het rapportcijfer dat de AYGO krijgt is een 9,6. Wow!

Lees verder

/

Toyota heeft zuinigste compacte occasions

ANWB

Misschien ben je niet op zoek naar een nieuwe maar naar een tweedehands Toyota. Dan is het goed te weten dat de ANWB van mening is dat de Toyota Yaris Hybrid uit 2014-2017 de zuinigste occasion op de markt is! In de top 5 staan nog twee compacte Toyota’s die bovengemiddeld zuinig zijn. Doe er je voordeel mee.

Lees verder

/

AYGO het betrouwbaarst

ADAC

ADAC is de Duitse zusterclub van de ANWB. Dus als deze grootste autoclub van het land zegt dat de Toyota AYGO de betrouwbaarste auto in zijn klasse is, mag je daar heel trots op zijn. Dat zijn we dan ook. De Toyota Yaris is het betrouwbaarst als we kijken naar auto’s met een leeftijd tot 20 jaar. Ongeacht het bouwjaar laat de Yaris een goede tot heel goede betrouwbaarheidsscore zien.

Lees verder

/

Toyota heeft laagste gemiddelde CO2-uitstoot

JATO

Inmiddels zijn we het er allemaal wel over eens dat voor een beter milieu de wereldwijde CO2-uitstoot omlaag moet. Wij zijn hiervan al heel lang overtuigd. Vandaar dat we al jarenlang vol inzetten op hybride. Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO Dynamics heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde uitstoot van de 20 bestverkochte automerken in Europa heeft. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan onze hybridemodellen!

Lees verder

/

Corolla is de bestverkochte auto ooit

Focus2move

De auto die in 2019 wereldwijd het meest verkocht is? Dat is de Toyota Corolla! Bijna 1,3 miljoen exemplaren reden de showroom uit, aldus marktonderzoeksbureau Focus2move. Een jaar eerder was de Corolla ook al de auto die het populairst was onder consumenten over de hele wereld. De Toyota RAV4 is trouwens de bestverkochte SUV van 2019. En ook onze fraaie sedan Toyota Camry staat in de top 10.

Lees verder

/

Toyota Hilux is de beste pick-up

Bestelauto Expo Publieksprijs

De Toyota Hilux is uitgeroepen tot winnaar in de categorie pick-up van de Bestelauto Expo Publieksprijs. Dat is geen titel die een vakjury toebedeelt, maar een onderscheiding van échte ervaringsdeskundigen: ondernemers die elke dag met hun bedrijfswagen hun geld verdienen. Extra trots op deze prijs dus, want hier is waar we het allemaal voor doen: de consument.

Lees verder

/

Lees meer

Toyota Corolla finalist Auto van het Jaar 2020 Toyota Corolla finalist Auto van het Jaar 2020 Bestverkochte auto ter wereld maakt kans op prestigieuze titel Toyota domineert onderzoek van Consumentenbond naar betrouwbaarste auto’s Toyota domineert onderzoek van Consumentenbond naar betrouwbaarste auto’s Vijf auto’s in de top 10 van meest betrouwbare auto’s zijn een Toyota Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Toyota scoort hoog in onderzoek Consumentenbond Deze Corolla Sedan vindt inspiratie in Toyota racedivisie Deze Corolla Sedan vindt inspiratie in Toyota racedivisie Extra sportief design voor de nieuwe Corolla Sedan GR-Sport