Toyota streeft altijd naar ‘beter’:

Betere mobiliteit in een betere wereld

Toyota streeft altijd naar beter. Of zoals we zeggen: Ever Better Mobility for All. Betere mobiliteit voor iedereen dus. En daar horen de beste auto’s bij, maar ook zeker de vermindering van de impact op het milieu. Dat onze auto’s alsmaar beter worden terwijl we onze impact op het milieu verminderen, benadrukken onderstaande erkenningen van gerenommeerde partijen zoals de Consumentenbond, ANWB en JATO.

Toyota Yaris wint COTY-award 2021

Auto van het Jaar

De Toyota Yaris is door de jury van 59 onafhankelijke autojournalisten uit 22 landen verkozen tot Europees Auto van het Jaar 2021! De jury is onder de indruk van de efficiënte en verfijnde hybride-aandrijflijn, rijeigenschappen, het veiligheidsniveau en design. De Yaris heeft de score van 266 punten onder meer te danken aan het nieuwe modulaire TNGA-platform (Toyota New Global Architecture). Dat biedt veel rijplezier dankzij een extra laag zwaartepunt, wat een positief effect heeft op de wegligging. Daarnaast wordt de 85 kW/116 pk sterke Yaris Hybrid geprijsd vanwege het soepele rijgedrag, lage uitstoot en toegankelijke prijsstelling.

Lees verder

Toyota Yaris COTY

Toyota het betrouwbaarst

Consumentenbond

Toyota heeft van de Consumentenbond het predicaat ‘meest betrouwbaar 2019’ ontvangen. De Consumentenbond deed onderzoek naar 150 verschillende automodellen. En wat blijkt? In de top 10 van betrouwbaarste auto’s staan maar liefst 5 Toyota modellen! De Toyota AYGO staat als nieuwe Toyota het hoogst genoteerd, namelijk op de eerste plaats. Het rapportcijfer dat de AYGO krijgt is een 9,6. Wow!

Lees verder

/

Toyota heeft zuinigste compacte occasions

ANWB

Misschien ben je niet op zoek naar een nieuwe maar naar een tweedehands Toyota. Dan is het goed te weten dat de ANWB van mening is dat de Toyota Yaris Hybrid uit 2014-2017 de zuinigste occasion op de markt is! In de top 5 staan nog twee compacte Toyota’s die bovengemiddeld zuinig zijn. Doe er je voordeel mee.

Lees verder

/

AYGO het betrouwbaarst

ADAC

ADAC is de Duitse zusterclub van de ANWB. Dus als deze grootste autoclub van het land zegt dat de Toyota AYGO de betrouwbaarste auto in zijn klasse is, mag je daar heel trots op zijn. Dat zijn we dan ook. De Toyota Yaris is het betrouwbaarst als we kijken naar auto’s met een leeftijd tot 20 jaar. Ongeacht het bouwjaar laat de Yaris een goede tot heel goede betrouwbaarheidsscore zien.

Lees verder

/

Toyota heeft laagste gemiddelde CO2-uitstoot

JATO

Inmiddels zijn we het er allemaal wel over eens dat voor een beter milieu de wereldwijde CO2-uitstoot omlaag moet. Wij zijn hiervan al heel lang overtuigd. Vandaar dat we al jarenlang vol inzetten op hybride. Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO Dynamics heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde uitstoot van de 20 bestverkochte automerken in Europa heeft. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan onze hybridemodellen!

Lees verder

/

Corolla is de bestverkochte auto ooit

Focus2move

De auto die in 2020 wereldwijd het meest verkocht is? Dat is de Toyota Corolla! Ruim 1,1 miljoen exemplaren reden de showroom uit, aldus marktonderzoeksbureau Focus2move. In 2018 en 2019 was de Corolla ook al de populairste auto onder consumenten over de hele wereld. De Toyota RAV4 is trouwens de bestverkochte SUV van 2020 en de tweede bestverkochte auto ter wereld na de Corolla. Onze fraaie sedan Toyota Camry staat ook in de top 10.

Lees verder

/

Toyota Hilux is de beste pick-up

Bestelauto Expo Publieksprijs

De Toyota Hilux is uitgeroepen tot winnaar in de categorie pick-up van de Bestelauto Expo Publieksprijs. Dat is geen titel die een vakjury toebedeelt, maar een onderscheiding van échte ervaringsdeskundigen: ondernemers die elke dag met hun bedrijfswagen hun geld verdienen. Extra trots op deze prijs dus, want hier is waar we het allemaal voor doen: de consument.

Lees verder

/

Lees meer

Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Ook Toyota RAV4 en Camry vertegenwoordigd in top 10 populairste auto’s wereldwijd Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant Toyota Corolla betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota Corolla betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota Corolla scoort het hoogst in zijn segment in de jaarlijkse betrouwbaarheidsenquête van de Consumentenbond Toyota Corolla finalist Auto van het Jaar 2020 Toyota Corolla finalist Auto van het Jaar 2020 Bestverkochte auto ter wereld maakt kans op prestigieuze titel