Kies een hybrid van de hybrid marktleider

Word één van 12 miljoen Toyota Hybrid rijders

Toyota is sinds 1997 de pionier van de hybride technologie en op dit moment rijden er wereldwijd meer dan 12 miljoen Toyota Hybrids. Met de nieuwe generatie Hybrid werken een benzine- en elektromotor naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Ontdek de volledig nieuwe generatie Hybrid.

Elektrisch rijden
bereikbaar voor iedereen

De afgelopen decennia is Toyota Hybrid steeds verder geperfectioneerd. De nieuwe generatie accelereert soepel en rijdt zuinig. Terwijl u bij lage snelheden elektrisch rijdt, schakelt de auto naadloos over naar de benzinemotor bij hogere snelheden. Zo rijdt u tot maar liefst 50% van de tijd elektrisch*. Zonder stekker. Naast dat een Toyota Hybrid geld bespaart hebben ze ook de laagste CO2-uitstoot in zijn klasse. Dit maakt Toyota het meest zuinige automerk in Europa.

Weten of een Toyota Hybrid uw leven ook gemakkelijker maakt? Vraag het Toyota Hybrid.

Vraag het Toyota Hybrid

Bekijk veelbezochte onderwerpen

Vind uw ideale Toyota hybrid

Toyota Hybrid is verkrijgbaar in acht modellen die passen bij elke lifestyle. Van een Hybrid SUV tot een compacte stadsauto met een hybride aandrijflijn. Of u nu kiest voor de dynamische C-HR of de stijlvolle Yaris, De RAV4 of de ruime Corolla Touring Sports. Toyota heeft voor elke situatie de ideale hybride.


Bekijk het volledige hybrid gamma

/

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Lees meer over Toyota Hybrid

Toyota in elk segment zuiniger dan gemiddeld Toyota in elk segment zuiniger dan gemiddeld Kijk hier hoeveel je kunt besparen met een nieuwe Toyota Toyota koploper met brandstofbesparing in Nederland Toyota koploper met brandstofbesparing in Nederland Meer dan 400 miljoen liter brandstof en ruim 1,14 miljoen ton CO2 bespaard sinds 2009! Nederland switcht naar hybride Nederland switcht naar hybride Hybrideauto 3x populairder dan volledig elektrische Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant